Hledáme dobrovolníky pro letošní ročníkHledáme dobrovolníky pro letošní ročník

 

Od roku 2015 s vámi sdílíme myšlenku Meziprostoru. Festivalu založeném na principu spolupráce - mezi sebou, s nejrůznějšími organizacemi, hosty i umělci, a taky s vámi. Jsme velmi vděční za vaši hojnou účast na všech ročnících a všemožnou podporu, kterou nám dosud projevujete.

A rádi bychom vás pozvali mnohem blíže. Chceme, abyste s námi Meziprostor spoluvytvářeli, protože jím jste vy. A proto vás zveme, ať se stanete dobrovolníky. Uvítáme pomoc snad na všech frontách, od "vítačů" u infostánku, přes pomoc ve vegekuchyni, až třeba po natáčení audia či videa z festivalu. 

Uvítáme pomoc snad na všech frontáchUvítáme pomoc snad na všech frontách

 

I když to není určitě to nejdůležitější, proč se člověk do dobrovolnické činnosti zapojí, dobrovolníkům nabízíme jako pozornost obědy a pivenky (které samozřejmě platí i na nealko nápoje!).

Pokud jsme vás přesvědčili (doufáme, že jo!) napište nám na e-mail a my vás rádi zapojíme do dobrovolnické činnosti na festivalu. Pokud vynikáte nějakými speciálními dovednostmi, dejte nám vědět. A klidně napište i to, co by vám vadilo - někomu například nemusí být příjemné sedět u vstupu a být neustále v kontaktu s množstvím lidí apod. A my chceme, ať si festival užije každý, i dobrovolník! :) 

 

e-mail: ahoj@meziprostor.cz